[koding]

koding

Spark jobber med å utvikle en serie for barn/ungdom i alderen 10-14 år. Serien skal engasjere og få unge interessert i koding og er blant annet støttet av Tekna Teknisk-naturvitenskapelig forening.

Nå leter vi etter en ung programleder til piloten for serien.

Programlederen er helst en jente på rundt 16 år. Du liker å fortelle historier og synes det er ok å stå foran kamera. Du trenger ikke å være en kodeekspert men det er fint om du har litt erfaring fra det.

Piloten vil kunne bli lagt ut på Youtube når den er ferdig.

Er du interessert? Eller kjenner du noen som kan fungere? Da trenger vi aller først en kort video hvor du snakker litt om deg selv. For eksempel kan du si noe om hva du heter, hvor gammel du er, hva liker du å gjøre på fritiden din, hvorfor liker du koding og hva vil du bli når du blir stor – og hvorfor?

Du kan gjerne snakke rett inn i mobilkameraet ditt. Det er best om du laster opp videoen på en fildelingsside og gir oss tilgang til den.

Opptakene til piloten vil foregå i Osloområdet om ikke lenge.

Tidsfrist: så raskt som mulig.

Har du spørsmål eller er du klar til å sende oss en videolink? Da kan du maile oss på koding@sparkmedia.no. Husk å skriv navn, adresse, mobilnummeret ditt samt navn og mobilnummeret til foreldrene dine.

-Hilsen Karoline